Home [njuz] MTV Movie Awards direktno na MTV Adria

MTV Movie Awards direktno na MTV Adria

56
0

taking_notes.jpgU sedištu MTV-ja danas su otkrili neke učesnike i one koji dodeljuju MTV Movie Awards 2007, nagrade koje Hollywood očekuje isto tako nestrpljivo, kao i blistave Oskare.Dodelu koja je na glasu nepredvidljivosti i predstavljanja svetlih zvezda budućnosti,vodiće Sarah Silverman

Noć će biti duga i zanimljiva!!!

Rihanna će premijerno predstaviti svoj novi hit "Umbrella", koji će na svom već trećem albumu "Good Girl Gone Bad" izdati 5. juna. A da sve ne bi bilo uobičajeno, pa iako su njeni nastupi daleko od uobičajenog, a kamoli dosadnog, na pozornici će joj se pridružiti i legendarni hip-hoper Jay-Z.

Amy Winehouse, nova britanska muzička senzacija, koja je u muziku ponovno unela dušu, nastupiće prvi put u SAD, a predstaviće veliki hit ove godine "Rehab". Njen drugi album "Back To Black" nalazi se na poznatoj Billboardovoj top-listi na 7. mestu, što važi za najbolje ostvarenje bilo kojeg ženskog muzičkog izvođača na prestižnoj američkoj top-listi.

A ko je ove godine u igri za čuvene MTV-jeve zlatne kokice? Drugi deo Pirata sa Kariba: Tajna škrinje (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) i spektakularni 300 su zaslužili po 5 nominacija, a po tri nominacije su dobili fantastični Borat, Blades of Glory i Đavo nosi Pradu (The Devil Wears Prada).

Ove godine će u okviru dodele MTV Movie Awards biti predstavljene i dve sasvim nove kategorije, u kojima može da učestvuje baš svako – prema tome, i vi. Takva kategorija je upravo i "Best movie Spoof", na koju možete da se prijavite na http://mtvmovieawards.yahoo.com, a sve što morate da učinite jeste da snimite originalnu, i naravno što više svoju i smešnu parodiju (i nemojte da preterujete sa dužinom!), na neki od filmskih hitova u poslednje dve godine.

Druga kategorija nosi naziv "Best summer movie you haven't seen yet", u kojoj možete da glasate za nekoliko najboljih filmova, koji se nestrpljivo očekuju sledećih meseci i koji će zasigurno podići puno prašine!

Nagrade će između ostalih dodeljivati i Jessica Alba, Samuel L. Jackson, Chris Tucker i John Travolta.

Ovogodišnju dodelu nagrada moći će da prati više od milijardu i po ljudi po celom svetu. Za svoje omiljene filmove možete ga glasate do 29. maja na internet adresi http://movieawards.mtv.com

MTV MOVIE AWARDS 2007 – DIREKTAN PRENOS – PONEDELJAK, 4. JUN U 02.00 SATA!!!