Home [konkursi] Preko youtube na deseti Exit!

Preko youtube na deseti Exit!

66
0

 Osvojite akreditaciju za Exit festival!
Ako imate 17, 18 ili 19 godina, idete u srednju školu, a niste do sada bili na Exitu, pozivamo vas da se priključite akciji u kojoj vaše kratke video radove nagrađujemo akreditacijom za deseti Exit festival. Sve što treba da uradite je da vaš autorski snimak na temu "Moj Exit" okačite na youtube i obavestite nas o tome

Budite kreativni, pustite mašti na volju i kamerom ili mobilnim telefonom, sami ili u društvu, ovekovečite vašu viziju Exita i vas na Exitu, snimite imitaciju nekog izvođača koji je nastupao na festivalu ili će nastupati ove godine. Snimak ne treba da bude duži od 2 minuta, ali ni kraći od 30 sekundi.

Konkurs će u potpunosti biti postavljen i funkcionisati u okvirima sajta www.youtube.com. Potrebno je da se registrujete na sajt, postavite vaš snimak (ne duži od 2 minuta) i da nam na samom youtube sajtu pošaljete privatnu poruku sa linkom ka vašem video snimku (url videa). Link ka našoj stranici na kojoj ćete pronaći "Send Message" dugme je www.youtube.com/user/EXITFestivalTV.

 

Konkurs je otvoren do 15. juna 2009. Tada možete proveriti svoj youtube inbox i otkriti da li ste dobili akreditacije za ovogodišnji Exit, kao i informacije o datumu i mestu preuzimanja akreditacija.

Dragi srednjoškolci, dobro došli na Exit!