Home [njuz] POZIV ZA UČEŠĆE NA SAJMU NEVLADINIH ORGANIZACIJA KOJE SE BAVE ZAŠTITOM...

POZIV ZA UČEŠĆE NA SAJMU NEVLADINIH ORGANIZACIJA KOJE SE BAVE ZAŠTITOM ŽIVOTNE SREDINE

36
0

 Sajam se odžava u subotu, 27. juna 2009. godine od 16.00 do 22.00 sata na beogradskom ušću.Pravo učešća imaju nevladine organizacije i uduženja građana koja su registrovana u Beogradu i koja obavljaju aktivnosti u oblasti zaštite životne sredine, promovicije zdravog načina života i sporta.

Organizacijama će biti obezbeđen prostor za prezentaciju (štand) koji će biti brendiran logotipom. Organizacije će imati jedinstvenu priliku da svoje projekte i planove predstave kako posetiocima manifestacije, tako i kolegama iz nevladinog sektora, predstavnicima Ministarstva za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje i Gradskog Sekretarijata za zaštititu životne sredine.

Sajam se održava u okviru završne manifestacije „Dunavska biciklistička tura“ na inicijativu Evropske komisije – Direkcije za proširenje, u organizaciji agencije MediaConsulta. Više informacija o događaju možete saznati na www.danubebybike.eu.

Sve organizacije zainteresovane za učešće na manifestaciji potrebno je da dostave popunjen prijavni formular najkasnije do utorka 26. maja 2009. godine:

–          elektronskom poštom na agencija.nvo@beograd.gov.rs, ili

–          faksom na 011/3061-608

Prijavni formular

Za sve informacije obratite se telefonom na 011/3061-530 ili elektronskom poštom na agencija.nvo@beograd.gov.rs.