Home [zabavnik] „Cipela“ se okliznula, Srbi bez finala

„Cipela“ se okliznula, Srbi bez finala

51
0

 Iako su imali dobar i zapažen nastup, Marka Kona, Milana Nikolića i ekipu „nisu hteli“ u finalu…
Marko Kon i Milan Nikolić nisu ušli u finale „Evrovizije“. Glasovi žirija i publike nisu bili naklonjeni predstavnicima Srbije, tako da kompozicija „Cipela“ nije uspela da ponovi uspehe ranijih pesama i dogura bar do finala. Većina favorita se plasirala u sutrašnje finale, a među učesnicima završetka Evrosonga, našao se i bivši student Operacije Trijumf, Igor Cukrov iz Hrvatske. Gledaoci u Srbiji će s manje žara gledati sutrašnje finalno veče Evrovizije jer neće biti našeg predstavnika. Kompozicija „Cipela“ nije uspela da uđe među 10 pesama koje su se plasirale dalje i nije se našla u ringu sa 25 učesnika koji će se boriti da dovedu Eurosong u svoju zemlju. Iako su imali dobar i zapažen nastup, Marka Kona, Milana Nikolića i ekipu „nisu hteli“ u finalu.
Drugo polufinale počelo je nastupom Igora Cukrova, koji je u pratnji Andreje Šušnjar otpevao „Lijepu Tena“. Glavni favorit za pobedu Aleksandar Ribak iz Norveške je imao impresivan nastup, koji je oduševio publiku u hali „Olimpijski“ u Moskvi, te se najglasniji aplauz čuo upravo kada je on završio izvođenje pesme „Fairytale“. U finalu društvo će mu praviti i seksipilna Ukrajinka Svetlana Loboda, za koju se priča da nije odolela šarmu mladog Norvežanina. Ona je izvodila silne akrobacije tokom izvedbe pesme „Be my Valentine“, a sličan, energičan nastup imao je i grčki „Riki Martin“, Sakis Ruvas, koji se plasirao u finale s pesmom „This is our night“. U finalu će, pored deset finalista od utorka i deset odabranih u četvrtak, pevati domaćini i „velika četvorka“, a voditelji finala biće pevačica Alsu, koja je 2000. na Eurosongu osvojila drugo mesto, i glumac i pevač Ivan Urgant.

Vest o pobedniku stiže iz kosmosa?
Vest da će ime ovogodišnjeg pobednika biti saopšteno direktno iz kosmosa, koju su objavili pojedini ruski mediji, nije zvanično potvrđena ni demantovana, ali da „tu nečeg ima”, pokazala je izjava muzičkog producenta takmičenja Jurija Aksjuta. On je najavio da će tokom finalne večeri voditelji Ivan Urgant i Alsa biti u vezi sa Međunarodnom kosmičkom stanicom (MKS). Za finalno veče Evrovizije, koje se održava u subotu, prodato je čak 19.000 karata. Kako pišu moskovski mediji, ceo ekstravagantni i spektakularni estradni šou koštaće od 45 do 60 miliona evra, što je dosadašnji rekord. Poređenja radi, Srbija je na organizaciju prošlogodišnje Evrovizije potrošila oko 35 miliona evra.

 

 

Izvor:24 sata