Omladinski rad u zajednici

0
SHARE

 За каков курс се работи?
Сертифициран курс од 6 месеци
Адаптиран според програмата на Универзитетот за едукација и комуникација во Јончепинг, Шведска. За кого е наменет?
Наставници,
Професори и
Лица кои професионално или волонтерски
директно работат со млади

Што овозможува?
подобрување на вештини и способности за работа со млади
со примена на неформални методи на образование
И
поддршка на проекти во одделните училишта по завршувањето на курсот

Каде се спроведува?
Куманово, Кавадарци и с.Теарце – Тетовско

ПРЕВЗЕМИ АПЛИКАЦИЈА
КРАЕН РОК: 17ти АПРИЛ

За повеќе информации за курсот кликни тука