Home [stipendije] Otvoren konkurs za nastup na desetom Exitu

Otvoren konkurs za nastup na desetom Exitu

68
0

 Konkurs za nastup na ovogodišnjem Exit festivalu otvaren je od 16. marta do 18. maja 2009. Svi zainteresovani bendovi i ove godine konkurišu tako što će se registrovati na sajtu www.exitmusic.tv (prošlogodišnji music.myexit.org).

Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend dobija svoju stranicu na www.exitmusic.tv. Aplikacija za prijavljivanje na konkurs napravljena je tako da popunjavanjem polja u aplikaciji (koja uključuju i aploud od jedne do tri autorske numere) bend automatski dobija svoju stranicu/profil na sajtu. Sve što nakon toga treba uraditi je klik na dugme "apply" koje se nalazi na ličnoj stranici benda. Sva ostala uputstva i propozicije konkursa moći ćete da pročitate u samoj aplikaciji.

Ako ste i prošle godine učestvovali na konkursu, možete konkurisati i za nastup na desetom Exitu. Dovoljno je da se ulogujete i da na već postojećoj stranici vašeg benda kliknete na dugme "apply". Konkurisati možete i sa prošlogodišnjim pesmama koje su već na vašem profilu, ili editovati stranicu i aploudovati ili dodati nove pesme za ovu godinu. Maksimalna veličina audio fajla je 9MB.

Prošlogodišnji pobednici konkursa nastupali su na Exit Music Live bini, ali i na Elektrani, Explosive i World Music bini. Kako je to izgledalo, možete pogledati na početnoj stranici ovog sajta.

I još nešto! Pobednici konkursa naći će se na Exit Music Live kompilaciji koju ćemo promovisati i uz pristanak bendova postaviti na sajt za besplatan daunloud. Pozivamo vas da vaše radove, bez obzira na rezultate konkursa, na vaše stranice postavite sa opcijom "free download", zajedno sa nama promovišete ovakav vid distribucije muzike i otvorite još puteva vašoj promociji.

Za sva dodatna pitanja u vezi sa konkursom pišite nam na music@myexit.org.

Ako prvi put učestvujete na konkursu, za registraciju/aplikaciju kliknite na ovaj link.

Dobro došli na exitmusic.tv i srećno!