Home [njuz] Stonsi definitivno na Ušću

Stonsi definitivno na Ušću

47
0

stonsi.jpgKoncert legendarne grupe The Rolling Stones koji je najavljen za 14. jul u Beogradu, održaće se na Ušću, a ne na Hipodromu kako je ranije najavljeno.Ivan Ivačković, portparol beogradskog koncerta, rekao je da je 9. maja definitivno odlučeno, uz odobrenje menadžmenta Stonsa, da se koncert premesti na Ušće.

Do pomeranja koncerta, prema rečima Ivana Ivačkovića, došlo je pre svega zbog udobnosti publike: tj. zbog loših prilaza Hipodromu, kao i nemogućnosti da se taj prostor propisno očisti.

Drugi razlog je briga za zdravlje konja. Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama "Orka" iz Beograda, nedavno je protestovala zbog toga što će se konjima, ukoliko se uznemire zbog buke deliti sedativi. Iako su organizatori dobili čvrsta uverenja, prilikom prvobitnog zakazivanja lokacije, da konji ne bi doživeli stres, Ivačković kaže da oni u svakom slučaju nisu želeli da rizikuju da do toga dođe.

Konačno, treći problem je nerešena vlasnička struktura Hipodroma, koji je zbog stečaja u rukama Agencije za privatizaciju, i još uvek nije izvesno kada će i ko će preuzeti upravu nad ovim objektom.

Koncert grupe Rolling Stones održaće se 14. jula u Beogradu u organizaciji Mjuzik Star prodakšn. Karte za beogradski koncert koštaju 2850, 4350 dinara, i 25.350 dinara za VIP ložu.

U okviru ovog dela evropske turneje Stonsi će 9. jula nastupiti i u Crnoj Gori na budvanskoj plaži Jaz.