Home [treninzi] Forum novih tehnologija 2009 – Beograd

Forum novih tehnologija 2009 – Beograd

63
0

 Ovim putem Vas pozivamo da se pridružite Forumu novih tehnologija koji će se održati 24. marta 2009. godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, koji postaje centralno mesto novih ideja i napretka na području 2D i 3D tehnologija.

On-line prijava

Forum će biti organizovan od strane IB-PROCADD d.o.o. (Ljubljana, Slovenija) i naše firme 3D-CADDIT d.o.o., a u saradnji sa FLAAR organizacijom, SDT institutom (Sežana, Slovenija) i Mašinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, asocijacijama i organizacijama iz struke.

Forum, koji ne samo da će biti organizivon u saradnji sa stručnim institucijama, nego je podržan i od strane jednog od najpriznatijih svetskih stručnjaka sa područja digitalne štampe, dr Nikolasa M. Helmuta (dr Nicholas M. Hellmuth) osnivača FLAAR organizacije. Pored svetski poznatih predavača, upoznaćete se sa ličnostima iz stručne javnosti, krajnjim korisnicima, profesorima i studentima sa kojima možete razmeniti svoja znanja.

Program će objediniti više različitih sfera koje se sve više i više svakodnevno međusobno prepliću i povezuju: 2D i 3D skeniranje i štampanje, fine-art fotografija, giclee štampanje, dekor, arhitektura, kreativni dizajn, očuvanje i digitalizacija kulturne baštine, zlatarstvo, dizajn suvenira i još mnogo toga. Poseban naglasak će biti na tome kako raditi štampu na drvetu, kamenu, staklu, keramici, pločicama i metalu (u smislu primene kod izrade arhitektonskih natpisa i oznaka).

  • Upoznajte se sa najnovijim 2D i 3D tehnologijama skeniranja i štampanja.
  • Otkrijte mogućnosti njihove primene u spomenutim poljima i različite opcije povezivanja tih polja.
  • Pogledajte uspešne primere iz prakse.
  • Prepoznajte dobre i inovativne ideje u aktuelnoj tržišnoj situaciji.
  • Naučite kako da poboljšate i ubrzate Vašu produktivnost.
  • Saznajte kako da ostvarite sopstvene ideje.
  • Suočite se sa izazovima u arhitekturi, inženjerstvu i konstrukcijskom menadžmentu.

Gledajte u budućnost, saznajte granice sopstvene mašte i pridružite nam se na Forumu novih tehnologija!

Prisustvo Forumu je u potpunosti BESPLATNO, ali zbog ograničenih kapaciteta predavaonica molimo Vas da se registrujete za predavanja klikom na gornji link On-line prijava.

Forum novih tehnologija je nastavak naših uspešnih projekata koji su bili izuzetno dobro prihvaćeni na području jugoistočne Evrope. Molimo Vas da odvojite par minuta Vašeg vremena i pogledate izveštaje Adriatic Print and Photo Forum 2007 i DSSP Seminar.