Home [konkursi] Otvoren konkurs za EXIT promotere

Otvoren konkurs za EXIT promotere

39
0

 EXIT vas poziva da se prijavite na konkurs za promotere i promoterke svojih događaja kao što su Exit festival, Tuborg Green Fest i Filmski festival Cinema City, Refresh festival i Madonin koncert na Ušću. Konkurs traje do 1. aprila 2009. godine, a pozvani su svi studenti od 18 do 23 godine. Posao promotera/ke predviđa direktnu promociju i rad na info-deskovima u Beogradu i Novom Sadu. Kandidatima se pruža i prilika za potencijalno napredovanje i usavršavanje, prevashodno u poslovima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i TV produkcije.  
 
Potrebno je da kandidati pokažu aktivno znanje engleskog jezika, kao i poznavanje Exit festivala, te muzičke scene uopšte. Dodatno se vrednuju veština komunikacije i poznavanje Interneta, te rada na računaru uopšte.

Formular za prijavu na konkurs možete preuzeti ovde. Popunjen formular zajedno sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na \n konkurs@hnscreative.com Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. sa imenom i prezimenom u naslovu (subject).

Svi koji žele da lično predaju čitko popunjen formular, sa dve fotografije i fotokopijom lične karte, mogu to da učine radnim danom od 15 do 17 časova u agenciji „HNS Creative“, Beogradski kej 3 u Novom Sadu. Za dodatne informacije na raspolaganju stoji broj info telefona 064 925 7537.