Home [konkursi] Počeo novi ciklus takmičenja Create the Future 2009

Počeo novi ciklus takmičenja Create the Future 2009

58
0

 Prijavljivanje učenika širom Srbije za učešće u novom ciklusu Siemens-ovog takmičenja Create the Future je počelo i trajaće do kraja februara 2009. godine. Učenici osnovnih i srednjih škola iz Srbije, nakon prijave na takmičenje, imaju rok do 1. maja da predaju svoje završene multimedijalne prezentacije, dok je svečano proglašenje pobednika planirano za kraj maja.

I ove godine, učenici uzrasta od 12 do 19 godina, u timovima od 3 do 5 učenika, imaju zadatak da kreiraju multimedijalnu prezentaciju informativnog i zabavnog karaktera na računaru.

Tema ovogodišnje takmičenja je: „Moja škola – Inteligenta zgrada“

Siemens je pripremio vredne nagrade kako za pobedničke timove, tako i za njihove škole, dok provoplanirane timove, u obe starosne kategorije, očekuje nagradno putovanje u Beč.

Nakon odličnog odziva prošle godine, kada je takmičenje u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje organizovano na nivou Beograd, odlučeno je da se od ove godine takmičenje proširi na celu Srbiju.

Prijavljivanje na takmičenje vrši se isključivo online preko veb sajta: www.siemens.rs/generation21 , i to najkasnije do 23. februara 2009. godine.

(Economy, 28. januar 2009.)