Home [njuz] „Putokazi“

„Putokazi“

43
0

 Sajam obrazovanja „Putokazi“, po peti put biće održan od 4. do 6. decembra ove godine, u Hali „Master“ Novosadskog sajma.
Kao i prethodnih godina „Putokazi“ će biti mesto na kom ćete imati prilike da se upoznate sa uslovima upisa, školovanja, studiranja kako na osnovnim tako i na postdiplomskim studijama, aktuelnim dešavanjima u sferi obrazovanja, izdavaštvom i stručnom literaturom.

i edukativnim turizmom.
U okviru Sajma biće organizovano društveno i obrazovni prateći sadržaje, s ciljem da se doprinese adekvatnoj promociji nacionalnog obrazovnog sistema.

Cena ulaznice je 150 dinara, a za kolektivne posete (više od 15 osoba) 70 dinara. Posetioci 5.međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi” uz kupljenu ulaznicu dobiće besplatno Katalog u kojem će biti navedene adrese, profili, smerovi i uslovi upisa obrazovnih institucija – učesnika Sajma,kao i pravio da učestvuju u Poklon igri Novosadskog sajma.
Pokrovitelj i učesnik Sajma bilo je Ministarstvo prosvete Republike Srbije i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i kulturu, dok je podršku pružio Grad Novi Sad – Gradska uprava za obrazovanje.

Izvor:infostud