Home [akcija] Putovanja su najlakša stvar!

Putovanja su najlakša stvar!

57
0

 Pančevo
Želiš da upoznaš svet? Putovanja su najlakša stvar! Dođi da pričamo o trikovima za jeftina i neobična putovanja za mlade po svetu! Program “Pokretanje”, namenjen svim mladim ljudima, koji žele da putuju i otkrivaju svet, odigrać e se u petak 26. septembra 2008. od 18 časova u zgradi Gradske Uprave u Pančevu. Događaj organizuju Građanske inicijative u saradnji s Kancelarijom za mlade grada Pančeva. Na početku, u sali 123 će biti održana radionica „Mobilnost mladih u Srbiji”, na kojoj će „bekpekeri” (ranac na leđa i putuj) učesnicima promovisati mogućnosti za jeftina i neobična putovanja.
 
U 21 čas biće otvorena izložba fotografija članova planinarsko-ekološkog kluba „Soko”, nakon čega će uslediti koktel, a muziku će puštati DJ Sloba Jovanović.

Organizacije koje se bave pokretljivošću mladih iz Pančeva predstaviće svoje aktivnosti u neformalnoj komunikaciji s posetiocima i ponuditi brojne mogućnosti za učlanjenje, izlete, ekskurzije i druge izazove.

Javni događaji u okviru projekta „Reci, brate!”, održavaju se u čitavoj Srbiji i finansirani su od strane Ministarstva za omladinu i sport. Nije slučajno da je u Pančevu odabrano da se realizacijom programa obeleži i 26.septembar Dan čistih planina, a glavna ideja je pokrenuti mlade ka visinama.