Home [konkursi] Foto-konkurs povodom Svetske nedelje dojenja

Foto-konkurs povodom Svetske nedelje dojenja

44
0

 Povodom Svetske nedelje dojenja, udruženje "Roditelj" u Novom Sadu tradicionalno organizuje foto-konkurs za izbor najbolje fotografije na temu "Dojite s ponosom". Cilj je da na fotografijama bude zabeležen jedinstveni trenutak u kome se beba na majčinim grudima hrani najdragocenijom hranom: majčinim mlekom.

Fotografije mogu biti snimljene mobilnim telefonom ili fotoaparatom, i to minimalnog formata 13×18 na foto-papiru. Primaju se i digitalne fotografije u rezoluciji od minimum 1800×1200 piksela.

Sve fotografije mogu se slati na mail adresu: roditeljns@gmail.com. Za one koji odluče poslati fotose poštom adresa je: udruženje "Roditelj", Novi Sad, s napomenom "Za foto-konkurs, Braće Tokin 8, 21.203 Veternik". Krajnji rok za slanje je 27. septembar, a autori najboljih fotografija biće nagrađeni prigodnim poklonima (digitalni foto-štampač, besplatni sati na internetu i drugo). Sve pristigle fotografije biće prezentovane na veb sajtu udruženja www.roditelj.org. Proglašenje pobednika i dodela nagrada biće obavljeni na dan manifestacije, u petak, 3. oktobra u Novom Sadu na Spensu, kada će Udruženje "Roditelj" javnom akcijom obeležiti Svetsku nedelju dojenja.