Home [treninzi] Britanski savet u Srbiji – Prijave za polaganje međunarodno priznatih ispita engleskog...

Britanski savet u Srbiji – Prijave za polaganje međunarodno priznatih ispita engleskog jezika

35
0

 Prijave za polaganje međunarodno priznatih ispita engleskog jezika  do 4. oktobra u Britanskom savetu u Beogradu. Britanski savet u Srbiji počeo je sa primanjem prijava za polaganje međunarodno priznatih ispita engleskog jezika. Polaganjem ovih ispita kandidati stiču diplome koje predstavljaju garantovanu prednost u daljem

studiranju ili pronalaženju boljeg posla ne samo u Srbiji, već širom sveta. Zainteresovani kandidati mogu da se prijave za polaganje ovih ispita u decembarskom ispitnom roku u prostorijama Britanskog saveta u Beogradu do 4. oktobra.

U proteklih godinu dana, po prvi put od kako Britanski savet u Srbiji organizuje polaganje međunarodno priznatih ispita, preko 5.000 naših građana prijavilo za sticanje ovih diploma. Ovako veliko interesovanje naših građana potvrđuje potrebu za kvalifikacijama i diplomama koje su priznate u celom svetu. Najpopularniji suispiti opšteg engleskog jezika, ali sve više kandidata se interesuje za specijalizovane ispite iz oblasti finansija, biznisa i prava.

Prijave se mogu
podneti lično u prostorijama Britanskog saveta u Beogradu,

Terazije 8/I, svakog radnog dana i subotom od 10.00 do 17.00 časova. Detaljnije
informacije o ispitima zainteresovani kandidati mogu pronaći na Internet adresi
www.britishcouncil.rs/ispiti.

Izvor:Mreza kreativnih ljudi