Home [treninzi] Stanite ispred mikrofona ili budite „online“

Stanite ispred mikrofona ili budite „online“

42
0

 Agencija McCann Erickson Public Relations organizuje edukativne seminare i to 18. oktobra seminar „Stanite ispred mikrofona“ i 1. novembra seminar „Pogled iz virtuelnog sveta“. Eminentni PR stručnjaci i novinari svoje iskustvo i znanje će kroz predavanja i interaktivne radionice podeliti sa učesnicima.

Seminar „Stanite ispred mikrofona“ namenjen je top menadžmentu, portparolima, menadžerima komunikacije i marketinga i uopšte svima čiji posao zahteva pojavljivanje u javnosti i medijima. Učesnici će naučiti kako da kontrolišu tremu, kako da se najbolje pripreme za televizijski i radijski nastup i kako da pridobiju publiku. Naučeno će imati priliku da pokažu pred uključenim kamerama u razgovoru sa poznatim novinarima.

Budućnost E-PR i sve veći značaj interneta u odnosima sa javnošću biće tema seminara „Pogled iz virtuelnog sveta“. Svi oni koji još uvek nemaju iskustva u online PR-u, kao i oni koji žele da se upoznaju sa novim tendencijama čuće kako da na najkreativniji, najzanimljiviji i najbolji način putem interneta stignu do svojih ciljnih javnosti.

Posetite www.mccannpr.co.rs i informišite se detaljno o mogućnostima edukacije.