Home [treninzi] Seminar „Fanki biznis” u oktobru

Seminar „Fanki biznis” u oktobru

46
0

 Seminar „Fanki biznis – Moderna poslovna filozofija za uvećavanje profita" Jonasa Riderstralea biće održan 14. oktobra u „Madlenianumu", u Beogradu, u organizaciji „QualityPharma". Konferenciji će prisustvovati 500 menadžera najvećih srpskih kompanija iz različitih oblasti poslovanja (mobilni provajderi, IT industrija, banke, investicioni fondovi, farmaceutska industrija, automobilska industrija i drugi).

Doktor Jonas Riderstrale je koautor internacionalnih bestselera „Fanki biznis" i „Karaoke kapitalizam", koji predstavljaju svojevrstan manifest novog poslovnog doba. Doktor je ekonomskih nauka i radi u Institutu za međunarodno poslovanje pri Ekonomskom fakultetu u Stokholmu.

Svetsko izdanje „Thinkers 50", koje sprovodi dvogodišnje rangiranje menadžment mislilaca, stavilo ga je 2005. godine na deveto mesto i 2007. godine na 13. mesto svetske liste i proglasilo ga za najboljeg poslovnog mislioca u Evropi.

Njegova originalna, provokativna i inspirativna predavanja čine ga jednim od najpopularnijih predavača u svetu. Angažovan je kao konsultant u mnogim internacionalnim kompanijama (Majkrosoft, Mekinsi end ko, Ernst end Jang, Rojal bank of Skotland, Mađar telekom itd.), kojima otvara nove kreativne vidike i omogućava da razviju dinamične strategije i organizaciona rešenja.

Izvor:Biznis