Home [akcija] Trening omladinske politike i omladinskog rada

Trening omladinske politike i omladinskog rada

48
0

 Subotica
Savet Mladih Subotice organizuje trening omladinske politike i omladinskog rada, 6. i 7. septembra, i poziva na učešće sve mlade od 14 do 30 godina iz Subotice, koji su spremni da aktivnim zalaganjem poboljšaju položaj svojih vršnjaka. Prijavite se do 6. septembra!
LAPM (Lokalni Akcioni Plan za Mlade) je opštinski dokument koji će opisati presek stanja omladine u Subotici – sa problemima i potrebama mladih – kao i kreirati mere i aktivnosti za rešavanje spomenutih problema. Jedan veoma važan koran za razvoj omladinske politike na lokalu kao i prvi stepen prihvatanja omladine u pravno-strukturni gradski sistem.

U pozivu organizatora piše: “Svima nama će trebati mnogo razumevanja, znanja i energije da razumemo šta je to i kako korišćenjem ovog dokumenta zaista možemo napraviti promene za mlade u Subotici!”

Trening će se održavati na Otvorenom univerzitetu od 10 do 18 časova.

Ovaj trening je organizovan u sklopu projekta "Generator Subotičke Omladine", koji je podržan od strane Ministartsva Omladine i Sporta, a nosilac projekta je Grad Subotica, dok je za realizaciju zadužen Upravni Odbor Saveta Mladih Subotice.

Preuzmite detaljan plan rada klikom ovde.

Učesnici će se naći u subotu 06.09.2008. u 9.45h ispred Otvorenog univerziteta u Subotici 

Prijavite se na mejl: oscar_konya@yahoo.com