Home [konkursi] Konkurs za suvenire vinogorja Srbije

Konkurs za suvenire vinogorja Srbije

37
0

 Internet portali www.suvenirisrbije.com i www.samsvojmastor.com raspisali su zajednički konkurs za izradu suvenira sa temom "Osunčana vinogorja Srbije", koji će trajati do 20. septembra. Rezultati će biti objavljeni 30. septembra, na ta dva portala. Učesnici konkursa trebaju da odgovore na zadatu temu, odnosno da kreiraju suvenir koji će dočarati tradicionalnu berbu grožđa, pravljenje i degustaciju vina i prateće običaje. Suvenir može biti samo ukrasni, ali može da poseduje i upotrebnu vrednost.

Preporučene odlike suvenira zainteresovani mogu da nađu na sajtu www.suvenirisrbije.com/proizvođacisuvenir.php.

Prijavljivanje se vrši tako što se preporučenom poštom dostavi kratak opis suvenira – naziv, materijal, vreme i način izrade, cena po komadu i kontakt podaci učesnika na adresu firme: "Krojač" Karamatina 28, 11080 Zemun, sa naznakom "Za konkurs"; ili donese lično.

Najuspešniji će biti nagrađeni plasmnom najboljeg suvenira putem distributivnih aktivnosti "Suvenira Srbije", objavljivanjem u rubrici "Suvenir meseca oktobra" na internet portalu i predstavljanjem najboljeg suvenira u Katalogu suvenira Srbije.

Predviđena je i promocija najboljeg suvenira na predsojećim berbama u Srbiji, kao i priznanje za osvojeno prvo mesto.

Za članove portala "Sam svoj majstor" organizovaće se onlajn izbor za najbolji rad u navedenom roku. Potrebno je prikazati proces izrade kroz skice, crteže, fotografije i objašnjenje otvaranjem teme na Forumu u kategoriji "Konkurs".

Onlajn glasanje će biti organizovano od 21. do 30. septembra, najavila je Turistička organizacije Srbije.

Izvor:Glas Javnosti