Home [akcija] OTVORITE NAM PRIJEPOLJE (open Prijepolje AVGUST 2008)

OTVORITE NAM PRIJEPOLJE (open Prijepolje AVGUST 2008)

84
0

 Prijepolje
Pozivaju se svi mladi da NAM OTVORE PRIJEPOLJE!
Ok,znamo naš grad,znamo šta mu fali,ali mnogo ćutimo,malo slušamo i malo znamo da uživamo,izgleda? Kancelarija za mlade sa Klubom Mladih u sklopu Kancelarije vas poziva da u ovom avgustu otvorimo Prijepolje!
Slobodno Prijepolje,ceo avgust! *Kod Doma se nalazimo da gledamo filmove (btw spremamo vam opasne filmove,svideće vam se),i komentarišemo,i filmove,i nas,i grad…

*A u Muzeju,u amfiteatru letnje scene muzeja se vidimo na mikrofonima.Četvoro mladih izlazi i pokreće svoje teme,u publici postoji jedan odabrani koji može ulaziti kad poželi u raspravu.Želiš to biti ti ? Naravno uz to svako moze dobiti reč,ali samo ako se javi,i sačeka.Smišljeno da ide u deset hiljada smerova.

*A uz to dva nevidjena koncerta,sa mladim ljudima odavde,koje josh niste čuli,a trenutno se zagrevaju za perfektnu atmosferu na platou.

Naravno sve informacije o ovome dobijate kod nas u Kancelariji,preko ove grupe,ili naravno primećivanjem prisustva nas na ulicama… Ali složićete se,bolje je znati unapred,i ne propustiti ništa!Zato,posle Lima i vrućeg podneva idemo u OTVORENO Prijepolje.

——————————————————————–
Želite učestvovati na OPEN AIR Prijepolje ? Pa što ne kažete ? Recite nam,i mi ćemo se pobrinuti da kažete ili nam pokažete šta go vi poželeli…
——————————————————————–

Peace!

koordinator Kancelarije za mlade
Admir Veljović
i ekipa asistenata Kluba