Home [konkursi] 1.000 karata za koncert RHCP

1.000 karata za koncert RHCP

36
0

rhcp.gifKompanija Carlsberg (sponzor/suorganizator) najavila je nagradnu igru u kojoj će biti podeljeno 1.000 karata za koncert RHCP, svim potrošačima njihovog piva Tuborg koji prvi sakupe 15 etiketa sa poleđine flaše od pola litre.

Pored toga, za 200 vlasnika 30 takvih etiketa Tuborga obezbeđene su besplatne karte za ovogodišnji festiival Exit u Novom Sadu.
Zamenik generalnog direktora Carlsberga Aleksandar Radosavljević rekao je da se nada da će Tuborg Green prerasti u tradicionalni festival, i da će biti težak zadatak da se za sledeću godinu nađe bend u rangu RHCP koji će doći u Srbiju.

Generalni menadžer Exita Bojan Bošković izjavio je danas da postoje "realne šanse" da se odštampa dodatni broj karata za koncert Red Hot Chili Peppers – RHCP 26. juna u Inđiji.
U ime organizatora, Tuborg Green Festa u okviru kojeg nastupaju RHCP, Bošković je danas na konferenciji za novinare rekao da se trenutno pregovara da se doštampa još maksimalno 30.000 ulaznica, pošto je prvobitnih 60.000 rasprodato za nedelju dana.
"Trenutno intenzivno pregovaramo za proširenje kapaciteta. Nisam siguran u kojoj meri i dokle će se u tome ići. Čekamo konačan odgovor benda", istakao je Bošković za Betu.
Organizatori su tražili povećanje od 30.000 karata, najrealnije je očekivati povećanje za 10.000 ili 20.000.
Bošković je rekao da će se prilikom odluke o novim ulaznicama voditi računa da njihov broj bude ograničen kako bi svi posetioci mogli da sa pristojne udaljenosti i u odgovarajućim uslovima prate koncert.
U pripremi je izgradnja prilaznog puta do mesta održavanja koncerta pored Inđije, koji će prema Boškovićevim rečima predstavljati vrstu mini autoputa sa pet naplatnih rampi.
Organizatori jednodnevnog Tuborg Green Festa ne očekuju gužve i zakrčenje prilaznih saobraćajnica kod Inđije, jer planiraju da za posetioce obezbede adekvatni železnički i autobuski prevoz, dok će članovi benda do pozornice doći helikopterom.