Home [konkursi] Uvrstite svoj dokumentarac u online bazu filmova

Uvrstite svoj dokumentarac u online bazu filmova

55
0

 Najveća baza dokumentarnih filmova sa područja istočne i centralne Evrope, East Silver Documentary Market , poziva autore, producente i reditelje dokumentaraca da pošalju svoje radove kako bi bili predstavljeni na Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma u Češkoj.

East Silver Documentary Market na jednom mestu daje pregled i mogućnost kupovine i prodaje dokumentarnih filmova i stvaralaštva. Takođe, East Silver Documentary Market je međunarodno prepoznata i priznata specijalizovana online baza podataka preko koje autori imaju priliku da predstave svoja dela i upoznaju se sa stvaralaštvom drugih autora. Prezentacija je moguća i preko štampanog kataloga koji se distribuira na stotine adresa važnijih kupaca, distributera, televizija, festivala. Tu je i East Silver Karavan, koji se sa selekcijom najboljih filmova iz baze kreće po svim važnim festivalima i bazarima dokumentarnog filma po Evropi, Americi i Kanadi.

Svoj film možete uvrstiti u ovu bazu potpuno besplatno na ovoj adresi.

Na web stranicama East Silver Documentary Market postoji i adresar velikog broja filmskih profesionalaca dostupan i pregledan za sve zainteresovane

Rok za prijavu je 31.07.2008.

Izvor:Mingl