Home [akcija] BRASS ORKESTAR u Goranskom parku

BRASS ORKESTAR u Goranskom parku

95
0

 Bečej
OVOG MESECA ODRZACE SE VOJVODJANSKI PROMENADNI KONCERT, KOJI PODRAZUMEVA VISE KONCERATA U RAZNIM GRADOVIMA VOJVODINE – PALIĆ, SOMBOR, ZRENJANIN, NOVI BEČEJ I BEČEJ. MOTO OVIH KONCERATA JE  "DA ZAŽIVE PARKOVI I SALETLE"

tako da se svaki koncert odrzava na otvorenom, najcesce u parkovima, jedan od tih koncerata odrzace se i u goranskom parku u beceju, a gosti ce biti novosadski brass orkestar.
BRASS ORKESTAR osnovan je u maju 2003. sa željom da nastavi tradiciju orkestarskog muziciranja na polju zabavne, filmske , scenske i dzez muzike u novom sadu i vojvodini. tokom proteklih godina priredio je veliki broj koncerata nastupajuci u razlicitim big band formacijama.
Članovi orkestra sviraju na limenim duvackim instrumentima, klaviru, gitari,bas gitari,bubnjevima,  perkusijama…  orkestar je ostvario znacajnu saradnju sa mnogobrojnim umetnicima i licnostima iz sveta kulture i muzike, medju kojima treba izdvojiti: Aleksandra Dujina, Tanju Jovićević, Branislava Jatića, vladimira Samardzica, grupu O djila, Novosadski kamerni hor…Dirigent i aranžer orkestra je Fedor Vrtacnik. Vokalni solista: Svetlana Ceca Palada.

U BEČEJU:

GORANSKI PARK, NEDELJA 29.06.2008. SA POCETKOM U 19h

ULAZ SLOBODAN

POKROVITELJI: MINISTARSTVO KULTURE REPUBLIKE SRBIJE 

SARADNJA: MUZICKA OMLADINA NOVI SAD 

ORGANIZATOR: MUZIČKA SKOLA "PETAR KONJOVIC" BECEJ

Vojislav Prkosovački
Saradnik za mlade Opštine Becej
mladi.becej@gmail.com
063/703-7009
021/6911-720 lok.138