Home omladinska politika Info za članove Tematskih grupa

Info za članove Tematskih grupa

49
0

 Postovani clanovi/ce Tematskih grupa za izradu Akcionog plana,
ovom prilikom bih htela da vas obavestim da je putem konkursa angazovana NVO Beogradska otvorena skola koja ce preuzeti poslove Tima za podrsku od Linka 011. Tim za podrsku se sastoji od tri clana: Lara Petricevic – kooridnatorka tima, Natasa Nikolov – asistentkinja i Jelena Babic – asistentkinja zaduzena za diseminaciju informacija. Elektronsku komunikaciju cemo obavljati preko email adrese strategija@mos.sr.gov.yu, a mozete nas pozvati i na brojeve telefona 011/3130919 (u Ministarstvu omladine i sporta) i 063/406904 (Lara) i 064/1559076 (Natasa).
 
Zelela bih da vam se jos jednom zahvalim na spremnosti da volonterski ucestvujete u izradi Akcionog plana Nacionalne strategije za mlade i da vas obavestim da ce se u naredne dve nedelje (do kraja juna) odrzati po jedan celodnevni sastanak vasih grupa. Ideja je da svaka grupa odrzi po jedan dupli sastanak umesto ranije planirana dva poludnevna. Datumi sastanaka se utvrdjuju u koordinaciji sa koordinatorima TG pa u skorije vreme mozete ocekivati mail sa detaljnim informacijama vezano za sastanak vase grupe.
Ucesnicima iz drugih gradova ce biti refundirani troskovi puta. Ucesnike/ce koji dolaze autobusom ili vozom bih zamolila da sacuvaju originale karata (ukoliko se radi o povratnoj karti mi cemo kartu iskopirati a onda vas zamoliti da nam posaljete original postom na adresu Jelena Babic, Beogradska otvorena skola, Masarikova 5/16, 11000 Beograd). Ukoliko dolazite kolima zamolila bih vas da sacuvate fiskalni racun za benzin (10 litara benzina na 100 km).  

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate bilo kakvih pitanja i nadam se da cemo uspesno saradjivati.
 
Srdacan pozdrav,
Lara Petricevic
Tim za podrsku