Home [konkursi] Konkurs za izvođače na Egzitu

Konkurs za izvođače na Egzitu

39
0

 "Egzit" je i ove godine pozvao sve zainteresovane solo muzičare, bendove i disk džokeje iz celog sveta, bez obzira na muzički stil, da se prijave na konkurs za izvođače, koji traje još nešto više od nedelju dana, do 20. maja. Na konkurs je do sada, kako su organizatori saopštili, stiglo oko 300 prijava.

Među onima koji žele da nastupaju na Egzitu su i neki na ovom prostoru ne toliko nepoznati izvođači, recimo "Lost Propelleros", Vudu Popaj, "Zbogom Brus Li", "Endorfin"…

Kako organizatori navode među pristiglim prijavama postoji velika raznolikost žanrova i muzičkih izraza, a među odabranim izvođačima žele da budu i bendovi iz Bugarske, Letonije, Irske, Rusije, Velike Britanije, kao i veliki broj muzičara iz država "ex -Yu" regiona.

Muzika prijavljenih izvođača može se čuti na Internet adresi "Egzit mjuzik".

Petočlani žiri, izabraće 20 izvođača koji će nastupiti na nekoj od festivalskih bina, dok će se posetioci sajta odlučiti za četiri svoja favorita.

"Egzit mjuzik" je onlajn prostor koji će poslužiti svim bendovima koji žele da nastupe na "Egzit" festivalu da se predstave, kreiraju svoju stranicu, postave na nju fotografije benda, biografiju, najave nastupa i svoje audio i video snimke. Preko "Egzit mjuzik-a" svi zainteresovani mogu da učestvuju na konkursu, ali on predstavlja i put ka većem broju ljudi.

Predviđeno je da portal "Egzit mjuzik" postane mesto na kojem će tokom čitave godine bendovi moći da se oglašavaju, postavljaju vesti o svojim nastupima, informišu se i informišu druge o aktivnostima koje imaju tokom čitave godine.

Sva pitanja u vezi sa konkursom izvođači mogu slati na sledeće adrese:
play@myexit.org
admin@exitfest.org
odgovorimi@exitfest.org

"Egzit" festival održava se ove godine od 10 – 13. jula.

Ulaznice za "Egzit 08" u pretprodaji koštaju 5490 dinara i mogu se naručiti na zvaničnom festivalskom sajtu. Cena ulaznica u redovnoj prodaji biće 7790 dinara. Jednodnevne ulaznice za festival moći će da se kupe u ekspoziturama "Erste" banke od 2. juna po sledećim cenama:
za četvrtak, 10. jula – 2490 dinara; za petak, 11. jula – 2590 dinara; za subotu, 12. jula – 3090 dinara; za nedelju, 13. jula – 2890 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

Na ovogodišnjem "Egzit" festivalu nastupiće muzičke zvezde kao što su bendovi "Sex Pistols", "The Hives", "Primal Scream", "Nightwish", zatim Manu Čao, M.I.A, di džej Loren Garnije, Sven Fet, Tiga i drugi.

Izvor:B92