Home [konkursi] Exit konkurs za bendove

Exit konkurs za bendove

52
0

 EXIT Festival i ove godine otvara vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i disk džokeje iz celog sveta, bez obzira na muzički stil. Ovo je prilika i šansa za izvođače da prikažu svoj rad i umetnost na nekoj od festivalskih bina, i izlože svoj talenat putem Interneta u okviru novog EXIT Music portala. Ukoliko želite svoju šansu među zvezdama, priključite se EXIT Music konkursu 2008. Prijava je besplatna, a rok za prijavu je 20. Maj 2008.
Petočlani žiri, izabraće 20 izvođača koji će nastupiti na nekoj od festivalskih bina, dok će se posetioci sajta odlučiti za četiri svoja favorita.

EXIT Music je online prostor koji će poslužiti svim bendovima koji žele da nastupe na Exit festivalu da se predstave, kreiraju svoju stranicu, postave na nju fotografije benda, biografiju, najave nastupa i svoje audio i video snimke. Exit Music biće ne samo način da konkurišete za nastup na Exitu, već i vaš put ka većem broju ljudi koji još nisu imali priliku da vas čuju.

Izvođača koji žele da nastupe na Exitu uvek je više od broja koji predviđa četvorodnevni line-up, a između dva festivala prođe dosta vremena bez mnogo vesti o aktivnostima brojnih izvođača i disk džokeja koji se prijave na naš konkurs. Exit Music portal postaće mesto na kojem će tokom čitave godine oni moći da se oglašavaju, postavljaju vesti o svojim nastupima, informišu se i informišu druge o aktivnostima koje imaju tokom čitave godine.