Home [treninzi] Susreti studenata i preduzeća

Susreti studenata i preduzeća

56
0

 Francuska ambasada i Francuski kulturni centar, u saradnji sa Udruženjem diplomaca francuskog visokoobrazovnog sistema (ADEF) organizuju po drugi put Susrete studenata i preduzeca u ponedeljak 14. aprila 2008. u Francuskom kulturnom centru, Knez Mihailova 31, izmedju 10h i 18h.  Ako ste student…

Od bankarstva, preko industrije i saobracaja do prehrambeno-poljoprivrednog sektora, dodjite da se upoznate sa svim sektorima u kojima su francuska preduzeca prisutna u Srbiji. Ovi susreti su zamisljeni kako bi se omogucilo studentima da razgovaraju sa proizvodnim, kreativnim, razvojnim timovima francuskih preduzeca sa sedistem u Srbiji ali i sa osobama koje su u okviru tih preduzeca zaduzene za zaposljavanje.

 Ako ste :
 francusko preduzece u Srbiji ?
 srpsko preduzece koje je prisutno na francuskom trzistu ?

Stavljamo vam na raspolaganje prostor koji mozete da uredite po svom nahodjenju kako biste se sto bolje predstavili i obezbedili prijatan kutak za susret sa mladim kadrovima profila koji najvise odgovaraju potrebama vaseg preduzeca i omogucavamo vam da upoznate mlade frankofone clanove udruzenja ADEF, strucnjake koji poseduju visokoskolsku diplomu stecenu u Francuskoj (Association des Diplômés de l`Enseignement Supérieur Français).

Informacije i prijava preko ADEF -a : adef@adef.org.yu