Home [njuz] Korak ka budućnosti

Korak ka budućnosti

39
0

 Sajam Career Days je centralni događaj u oblasti zapošljavanja i razvoja karijere u našoj zemlji. U aprilu ove godine Career Days biće održan po četrnaesti put i kao i prethodne godine obuhvatiće tri grada: Beograd, Novi Sad i Niš. U Beogradu će se održati 10. i 11. aprila u prostorijama Genex Impuls Holl-a na Novom Beogradu.
Career Days je najbolja prilika za mlade i ambiciozne ljude da stupe u direktan kontakt sa poslodavcima i iskoriste jedinstvenu priliku koja ima se pruža. Na Sajmu će biti organizovane radionice koje će kompanijama omogućiti da,možda,na licu mesta odaberu profile koji odgovaraju njihovim potrebama.

Iako se i dalje nastavlja praksa da zaiteresovani predaju CV na štandu kompanije u kojoj bi želeli da rade, organizatori Sajma preporučuju da se posetioci obavezno upišu u elektronsku bazu koja se nalazi na sajtu Career Days. Cilj je dvostruki: upisivanjem u bazu kandidati dobijaju šifru na osnovu koje im sleduje brošura u kojoj se nalaze podaci o svim kompanijama koje učestvuju na Career Days i o tome kakve profile oni traže.I drugo, firme učesnice istu bazu koriste do naredne godine i u trenutku kad im se ukaže potreba za novim kadrovima kontaktiraju kandidate koji su svoje podatke ostavili u bazi.