Home [konkursi] ADAA 2008 – Adobe Design Achievement Awards 2008

ADAA 2008 – Adobe Design Achievement Awards 2008

45
0

 Tvrtka Adobe poziva studente grafičkog dizajna, fotografije, ilustracije, animacije i računalne umjetnosti na sudjelovanje u natječaju Design Achievement Awards 2008.Natjecatelji moraju biti punoljetni i upisani u neku od priznatih ustanova za visoko obrazovanje. Radove je moguće prijaviti u ukupno dvanaest kategorija, podijeljenih u tri područja: interaktivni mediji, pokretne slike i video te tradicionalni mediji (ilustracija, fotografija, grafički dizajn).

Nagradni fond iznosi ukupno 60.000 $, a uz glavnu nagradu biti će dodijeljena po dva priznanja u svakoj od dvanaest kategorija. Pobjednici će primiti 3.000 $ u gotovini te Adobeove programske pakete, a u toku dvodnevnog boravka u New Yorku,, pored sudjelovanja u svečanosti dodjele, biti će ugošćeni u nekim od vodećih studija za dizajn i animaciju.

Premda natječaj nije ograničen temom, organizatori naglašavaju važnost elementa održivosti i ekološke osviještenosti, koji je primijenjen i u oglasnoj kampanji natječaja ADAA 2008. Radovi se prijavljuju elektronski http://adaaentry.com/ do 2. svibnja 2008., a uz rad je potrebno priložiti i potvrdu studentskog statusa.