Home [konkursi] Poziv za dostavljanje predloga programa za letnji raspust za učenike osnovnih i...

Poziv za dostavljanje predloga programa za letnji raspust za učenike osnovnih i srednjih škola

49
0

 GRAD BEOGRAD – GRADSKA UPRAVA Sekretarijat za sport i omladinu upućuje POZIV za dostavljanje predloga programa za
LETNjI RASPUST ZA UČENIKE OSNOVNIH I SREDNjIH ŠKOLAPrograme sufinansira Sekretarijat za sport i omladinu za vreme trajanja letnjeg raspusta, od 23. juna do 31. avgusta 2008. godine. Poziv se odnosi na programe koji su besplatni za učenike osnovnih i srednjih škola, a sadrže sportsko-rekreativne i kreativne aktivnosti. Predlozi programa i projekata koji su predmet ovog poziva podeljni su u dve celine:
A) programi sportsko-rekreativnih aktivnosti (sportovi na vodi, sportsko-rekreativni kampovi, sportsko-rekreativni programi na otvorenom i drugo);
B) programi od interesa za mlade (male škole – kursevi iz različitih oblasti kojima se stiču osnovna saznanja potrebna za kreativno i osmišljeno slobodno vreme).

Poziv se upućuje:
za programe navedene u celini A
(1) sportskim centrima, javnim preduzećima, ustanovama i drugim privrednim društvima na teritoriji grada Beograda, registrovanim za obavljanje delatnosti u oblasti sporta;
(2) sportskim organizacijama, udruženjima i savezima na teritoriji grada Beograda;
za programe navedene u celini B
(1) organizacijama, udruženjima, privrednim društvima i ustanovama na teritoriji Beograda.

Predlagači mogu da preuzmu uputstvo u kome su sadržani propisani uslovi, koji treba da se ispune za organizovanje programa, kao i obrazac koji je sastavni deo predloga programa. Uputstvo i obrazac mogu se preuzeti u Sekretarijatu za sport i omladinu, Beograd, Masarikova 5/XV (kancelarija 1502 za celinu A, kancelarija 1503 za celinu B), radnim danima od 10 do 12 časova, ili sa dna ove strane.

Rok za dostavljanje predloga je 4. april 2008. godine.

Uputstvo i obrase možete preuzeti ovde (Word fajlovi):
     Uputstvo
     Obrazac A
     Obrazac B