Home [konkursi] “Uhvati ritam” – nagradni foto konkurs!

“Uhvati ritam” – nagradni foto konkurs!

49
0

 Web magazin POPBOKS i kompanija FUJIFILM – SRBIJA I CRNA GORA otvaraju konkurs za najbolju koncertnu fotografiju. Cilj akcije je unapređivanje kvaliteta fotografije sa ovakvih događaja na domaćem web prostoru.
Prijem fotografija će trajati do 28. aprila 2007. godine, i jedini uslov je da snimci potiču sa bilo koje vrste muzičkog događaja: koncert, DJ nastup, promocija…

 

Svaki autor može poslati neograničen broj radova, ali u uži izbor može ući samo po jedna fotografija svakog autora.
Svakom radu autor treba da da naziv, te navede lokaciju i vreme fotografisanja.
Fotografije mogu biti crno-bele ili u boji, obavezno u digitalnom formatu, i moguće ih je slati na redakcija@popboks.com (pojedinačni mailovi do 10 MB) ili na CD-u na adresu: Popboks, Kosovska 51, 11000 Beograd.

Svi poslati radovi će tokom akcije biti postavljani na naš sajt nekoliko dana po slanju.
Nije dozvoljena obrada fotografija osim kadriranja i uobičajenih korekcija boje/ekspozicije…
Izbor pobedničke fotografije će teći u dve faze:
1. Po isteku roka za slanje fotografija 28. aprila, žiri u sastavu Vladimir Popović – samostalni foto umetnik, Goran Jocić – Fujifilm, Srbija – Crna Gora, Stanislav Milojković – Popboks i Aleksandar Plavevski – Popboks, će u periodu 28. april- 7. maj odabrati do 20 fotografija koje će ući u uži izbor.
2. Tri finalne (pobedničke i rangirane) fotografije iz užeg izbora odabraće, osim članovi žirija, i sami posetioci našeg sajta (peti glas) putem online glasanja u periodu 8.- 15. maj.
Konačno proglašenje je 16. maja, a nagrade su:
I nagrada:
fotoaparat FUJI FinePix S5600.
II nagrada:
monografija Kako je bio rokenrol Branka Vukojevića i jedna ulaznica za koncert grupe INXS 2. juna 2007,
III nagrada:
CD „Jutro će promeniti sve?“ i ulaznica za koncert INXS.

Napomena:
Radovi koji su poslati na konkurs se ne vraćaju. POPBOKS može koristiti fotografije za potrebe bilo kog postojećeg ili budućeg projekta, uz potpisivanje autora. Odluke žirija su konačne, a pravo tumačenja ovih propozicija ima organizator. Popboks ne snosi odgovornost za moguće zloupotrebu (kopiranje, neovlašćeno objavljivanje…) prispelih fotografija.