Home [treninzi] Prijave za Case study show 2008

Prijave za Case study show 2008

51
0

 Case Study Show 2008 je studentska manifestacija internacionalnog karaktera, na kojoj će učesnici imati prilike da steknu praktična iskustva putem rešavanja studija slučaja. Prijave za ovogodišnje takmičenje u organizaciji ESTIEM-a traju do 2. marta.
Case Study Show 2008 će trajati od 20. do 22. marta, na Fakultetu organizacionih nauka gde će studenti-takmičari rešavati studije slučaja vodećih kompanija na našem tržištu.

Na manifestaciji učestvuju kompanije koje imaju stalnu potrebu za kvalitetnim kadrovima i razumeju značaj strateškog planiranja ljudskih resursa, i koje će zadavati studije slučaja iz oblasti njihovog poslovanja.

Studenti će moći da se opredele za koju će kompaniju konkurisati. Studenti koji budu izabrani od strane kompanija na osnovu njihovih predhodno poslatih biografija, imaće tri dana da timski reše zadate studije slučaja.

Tokom prva dva dana događaja, svaki tim će imati priliku da obrazloži svoj predlog rešenja, a studenti koji svojim znanjima i sposobnostima budu ostavili najjači utisak na predstavnike kompanija, poslednjeg dana događaja biće učesnici radionica u kojima će rešavati nove, kratke, studije slučajeva.

Predstavnici kompanija će, osim zadavanja zadataka, učestvovati i u radu ovih radionica i tako imati priliku da na licu mesta vide kako odabrani studenti odgovaraju na zadati problem, funkcionišu u grupi i razmišljaju.

Osim studenata FON-a, na ovogodišnjem CSS učestvovaće i strani studenti, jer organizatori namerevaju da formiraju određen broj multinacionalnih timova.

Prijave za CSS 2008 se mogu izvršiti popunjavanjem on-line prijave .

Organizator Case study show 2008 je studentska organizacija ESTIEM (European STudents of Industrial Engineering and Management) je evropska organizacija studenata proizvodnog i opšteg menadžmenta koja trenutno okuplja oko 45.000 studenata u 24 evropske zemlje.

Misija organizacije je prevazilaženje kulturnih razlika i proširenje vidika, kroz kombinaciju rada i druženja. U tom cilju ESTIEM LG Beograd organizuje brojne stručne seminare, takmičenja u studijama slučaja, predavanja, radionice, kulturne razmena studenata…

Više o ESTIEM-u možete saznati na zvaničnoj prezentaciji www.estiem.org.yu.

Izvor: Studentski Svet