Home [konkursi] Nagradni foto konkurs ”Svi različiti – svi ravnopravni ”

Nagradni foto konkurs ”Svi različiti – svi ravnopravni ”

47
0

 Ako imate između 15 i 30 godina, fotoaparat pri ruci i nekoliko minuta slobodnog vremena, uključite se u…Fotografišite deo svoje stvarnosti, ili mašte na temu ”Svi različiti – svi ravnopravni” i pošaljite na foto@youthserbia.org. Predstavite nam svoj doživljaj i razmišljanja o vrednostima za koje se zalažemo – poštovanje ljudskih prava, slavljenje bogatstva različitosti i aktivno učešće mladih u društvu. 
Možete poslati neograničen broj fotografija, minimalnog formata 1600×1200. Ne zaboravite da uz fotografije pošaljete i vaše lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, kontakt telefon i e-mail adresu).
Konkurs je otvoren do 20. aprila 2008. godine. Proglašenje najboljih i izložba odabranih radova će se održati u maju. Nagrada za najbolju fotografiju je letovanje u Grčkoj za dve osobe, a očekuju vas i druge vredne nagrade.

Ovim konkursom želimo da motivišemo mlade da se aktivno uključe u život svoje zajednice, da daju kreativan doprinos poštovanju ljudskih prava i sloboda u Srbiji i da podstaknemo dijalog o vrednovanju različitosti, kao o jednoj od ključnih vrednosti u životima svih nas.

Priključite se konkursu, izrazite svoje stavove i mišljenja kroz fotografiju i postanite deo evropske omladinske Kampanje “Svi različiti svi ravnopravni”!