Home [konkursi] Konkurs za modne dizajnere “Fashion revolution”

Konkurs za modne dizajnere “Fashion revolution”

55
0

 Udruženje građana ˝Slobodni beogradski duh˝ raspisuje konkurs za modne dizajnere od 10. februara do 10. marta 2008. godine u cilju razvijanja kreativne svesti i pomaganju talentovanim pojedincima.Projekat ˝Fashion revolution˝ je nastao kao apel svim mladim kreativcima da se pokrenu i plasiraju svoje ideje, da se pokažu javnosti i promovišu sebe.

Strucni žiri koji će biti zadužen za ocenjivanje vaših radova predvodi prof. Marko Lađušić koji će zajedno sa svojim saradnicima (Jelena Nikolić i Bojana Simić) izabrati one koji poseduju originalne i kvalitetne ideje.
Izabrani će kao nagradu dobiti besplatno organizovanje revija u šta spada: prostor, pista, rasveta, ozvučenje, manekeni, koreograf, scenograf, frizeri, šminkeri, organizacija kastinga, organizacija fitinga, organizovanje press konferencije, logotip za scenografiju ili projekcija itd.
Prostori u opticaju su: Muzej primenjenih umetnosti, SKC i Tursko kupatilo.
Projekat će se realizovati od 24. do 29. aprila 2008. godine.
Da bi radovi ušli u razmatranje moraju da zadovoljavaju sledeće kriterijume:
• Pet skica modela u JPEG formatu (skenirane ili fotografisane)
• Dve fotografije gotovih modela – poželjno je, nije obavezno
• Svi fajlovi moraju biti spakovani u PDF dokument (ne veći od 5mb)
• U mail-u napisati lične podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, datum rođenja, kontakt telefon i e-mail) ili poslati kratak CV.
• Poslati na e-mail slobodnibeogradskiduh@yahoo.com
Za sve detaljnije informacije obratite nam se putem maila slobodnibeogradskiduh@yahoo.com i mi ćemo vam vrlo rado odgovoriti ili putem telefona 060/4887-414, kontakt osoba Nikola Simić.
Možete nas naći na www.slobodnibeogradskiduh.com .