Home [konkursi] KONKURS ZA SREDNJOŠKOLSKU NOVINARSKU REDAKCIJU

KONKURS ZA SREDNJOŠKOLSKU NOVINARSKU REDAKCIJU

33
0

 Informativni veb servis za srednjoškolce MINGL te poziva na konkurs za novu redakciju! Tražimo specijalne dopisnike iz cele Srbije!Lako prepoznaješ šta je tvojim vršnjacima zanimljivo i važno? Imaš talenta za pisanje, voliš da budeš na pravom mestu u pravo vreme, ne propuštaš zanimljive prilike?

Voliš da probaš nove stvari? Uživaš u zujanju po realnom i sajber svetu? Želiš da se tvoje mišljenje čuje? Voliš izazove?

Onda je ovo prava stvar za tebe!

MINGL ti daje šansu da se iz prve ruke upoznaš sa novinarskom profesijom i onlajn novinarstvom, koje predstavlja veliki trend u svetu. Dobijaš priliku da naučiš osnovne novinarske tehnike i cake, kako da brzo i efikasno pronađeš i istražiš ono što te interesuje, razviješ svoje talente. Ovo je veoma zanimljiv i koristan način da usavršiš poznavanje interneta i računara, što će ti biti neophodno čime god da odlučiš da se baviš.

Imaćeš mogućnost da stalno upoznaješ nove ljude i razvijaš komunikacione veštine, radićeš u kreativnom timu i imaćeš slobodu da se izražavaš. MINGL će ti obezbediti i pres akreditacije, tako da ćeš moći da izveštavaš sa zanimljivih događaja kao insajder.

Redakcija će biti sastavljena od 20 srednjoškolaca iz cele Srbije, koji će izveštavati o lokalnim događanjima, školskim zbivanjima, istraživati različite aktuelne kulturne, socijalne i političke teme, umetnost, nauku, sport i sve drugo što im privlači pažnju. U tome će ih usmeravati urednički tim MINGLA, a na raspolaganju će im biti svi potrebni materijali i stalna podrška.

 

FORMULAR

Popunjeni formular koji možeš preuzeti ovde snimi pod svojim imenom i prezimenom i pošalji na osvrt@mingl.org. Kao naslov imejla upiši svoje "ime i prezime – konkurs za novinarsku redakciju".

Rok za prijavu 20. februar 2008.