Home [njuz] Poginulo troje učesnika VB-a

Poginulo troje učesnika VB-a

86
0

 Beograd — U saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na putu Obrenovac-Šabac poginuli Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović.Nesreća se dogodila na šabačkom putu u naselju Ušće, kada je automobil kojim je upravljao Elmir Kuduzović

sleteo sa puta zbog neprilagođene brzine izletelo iz jedne krivine, prevrnulo se na krov i sletelo u rečicu Vukodraž, nekoliko kilometara posle termoelektrane "Nikole Tesla".

Vladimir Sarić, četvrta osoba koja se nalazila u automobilu i sedela na suvozačevom mestu, uspeo je da se izvuče iz automobila i zatraži pomoć od čuvara voćnjaka Nikole Negran, jedinog očevica te tragedije.

"Izašao sam na kapiju, kad čujem neko viče u pomoć, pošao sam tamo da vidim. Prišao mi je momak, rekao je da pomognem, ima troje u vodi. Dovedem čoveka u portirnicu, dam mu ćebe, onda smo zvali miliciju", rekao je Negran za B92.

Sudeći po tragovima kočenja, a kako je za B92 potvrdila obrenovačka saobraćajna policija, Kuduzović je u krivini na kojoj je bilo dosta leda, umesto da uspori, dodao gas i tako u potpunosti izgubio kontrolu na automobilom sitroen C4.

Ispred sitroena, u drugom vozilu, su putovale takođe bivše ukućanke Velikog Brata, Tanja Obradović i Jelena Žeželj. Tek kada su prešle most, primetile su da nešto nije u redu i vratile se nazad.

Prema nepotvrđenim informacijama, automobil u kome su poginuli ukućani VB-a je iz Beograda vozio Vladimir Sarić, a u Obrenovcu je za upravljač seo Kuduzović.

Kako B92 nezvanično saznaje, ukućani Velikog brata kretali su se šabačkim putem brzinom većom od 120 km/h. Za sada još uvek niko iz saobraćajne policije nije mogao da potvrdi da li je vozač bio u alkoholisanom stanju.

Stevan Zečević (rođen 1983, živeo u Novom Sadu), Zorica Lazić (1983, Zemun) i Elmir Kuduzović (1981, Tuzla) su učestvovali u ovogodišnjem izdanju TV reality show programa "Veliki brat", koji se emituje na televiziji B92.

{YouTubeVideo id=NLPWcQYCMW0}

Prekida se šou, nagrada svim finalistima

S obzirom na tragične okolnosti, produkcijska kuća Emotion i B92 su odlučili da završe ovogodišnji serijal VB.

"Emotion i B92 izražavaju najdublje saučešće porodicama nastradalih. Novac prikupljen tokom ovonedeljnog glasanja namenjen je kampanji za poboljšanje bezbednosti u saobraćaju", stoji u zajedničkom saopštenju Emotiona i B92.

Večerašnja emisija u 21 h biće posvećena uspomeni na Zoricu, Stevana i Elmira.

Produkcija Emotion i B92 zajednički su doneli odluku koja se nameće kao najpravednija u ovom trenutku – da svi ukućani koji su došli do samog kraja serijala i koji ovog trenutka borave u Kući, podele novčanu nagradu namenjenu pobedniku.

O Stevanu, Zorici i Elmiru

Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović su učestvovali u ovogodišnjem izdanju TV reality show programa "Veliki brat", koji se emituje na televiziji B92.

Stevan je rođen 25. septembra 1983. u Novom Sadu gde je završio srednju Tehničku školu. Bio je student Više škole za trenere i menadžere, a radio je kao konobar na brodovima za krstarenja. Kada se predstavljao u Velikom bratu, kao svoj moto naveo je: "Najbolje stvari u životu su besplatne. Život treba živeti".

Zorica je rođena 21. aprila 1983. godine u Prizrenu. Živela je u Zemunu. Završila je srednju Medicinsku skolu, a radila je kao agent prodaje u marketinškoj agenciji. Pre ulaska u emisiju "Veliki brat" izjavila je: "Zvezda je rođena! Veliki Brate dolazim".

Elmir je rođen 3. septembra 1981. godine u Tuzli, gde je završio gimnaziju. Bio je student menadžmenta, a pored toga je radio u jednoj privatnoj televiziji. Kao motiv za učešće u Velikom bratu naveo je: "Jako cenim taj šou – Veliki Brat je institut i želim biti deo toga. Slava – mislim da ću sebi otvoriti mnoga vrata".

Izvor:B92