Home [treninzi] Trening iz komunikacijskih veština

Trening iz komunikacijskih veština

52
0

 Trening je namenjen onima koji žele da upoznaju ili unaprede svoje poznavanje komunikacijskih veština. Ovo iskustvo vam može pomoći:
da bolje razumete svoje emocije, naročito ljutnju i bol i njihovu povezanost;
da uočite potrebe koje leže u osnovi raznih osećanja (što doprinosi kvalitetnijem životu, ličnom razvoju…);
da imate više razumevanja za potrebe drugih, koje leže u osnovi njihovih osećanja (što može doprineti da vaši odnosi sa tim osobama budu kreativniji i više ispunjeni razumevanjem);
da ova svoja znanja pretočite u komunikaciju koja vas zbližava sa drugima…

Na ovaj način, možete da sprečite nerazumevanje koje nekada eskalira sukobom. A ako do sukoba ipak dođe, možete smanjiti njegove negativne posledice i tragati za kreativnim rešenjima.

Znanje i veštine stečene na treningu primenljive su u svakodnevnom životu i komunikaciji na poslu. Naročito su značajne za profesionalni razvoj osoba koje rade sa ljudima.
Način rada na treningu je radioničarskog tipa, baziran na principima iskustvenog učenja i aktivnog učešća učesnika.

Trening će voditi treneri Grupe ” Hajde da…” i biće održan u prostorijama Grupe (ul. Resavska 21, stan br.5). Trening se sastoji iz dva dela. Oba dela se održavaju za vreme produženih vikenda (petak posle podne, subota i nedelja)

Prvi deo 13.-15. aprila, drugi deo 20.-22. aprila.2007.godine

Svi učesnici koji uspešno završe trening dobijaju sertifikat Grupe “Hajde da…” o učešću na treningu iz komunikacijskih veština.
Za prijavni formular, kao i sve ostale informacije mozete nam se obratiti na mail adresu trening@hajdeda.org.yu ili pozvati na 011/32 30 47