Home [ volontiranje ] Konkurs za volonterke i volontere Art Vikenda Beograd 2024! Prijave do 25....

Konkurs za volonterke i volontere Art Vikenda Beograd 2024! Prijave do 25. maja!

368
0
Pozivamo sve ljubitelje umetnosti i avanture da se pridruže timu volonterki i volontera za Art Vikend Beograd 2024! Ovo je vaša prilika da budete deo izuzetne manifestacije koja će oživeti prostore koji do sada nisu bili dostupni javnosti. Zamislite sebe kako otkrivate tajanstvene lokacije i kreirate nezaboravna iskustva za posetioce. Ovo je jedinstvena prilika koja će obogatiti vaš profesionalni razvoj.
Art Vikend Beograd je kulturna manifestacija koju su 2019. godine pokrenuli Kulturni Front i Kulturni centar Grad sa ciljem pružanja podrške domaćoj kreativnoj sceni. Ovaj događaj omogućava umetnicima veću vidljivost, uspostavljanje kontakata sa publikom i međunarodnim stručnjacima, kao i razmenu znanja i iskustava.
Ovogodišnja tema izložbe “Questions of Belonging” istražuje suštinska pitanja pripadanja i isključenosti u svetu punom izazova. Ako ste zainteresovani za diskusiju o ovim važnim temama i želite da podržite naš događaj, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje putem linka u opisu profila, najkasnije do 25. maja!
Vaš doprinos je od neprocenjive vrednosti za uspeh manifestacije. Zahvaljujemo se na vašem interesovanju i podršci! Prijava za volonterke i volontere (rok: 25. maj)—-> https://forms.gle/bu1ThHnA71M8QNop9