Home [treninzi] Poslovna nedelja Prokter i Gembla“- Beograd, Srbija – 07.05.-11.05.07.

Poslovna nedelja Prokter i Gembla“- Beograd, Srbija – 07.05.-11.05.07.

101
0

Procter & Gamble
KAKO STVORITI NOVI P&G BREND
Najbolji studenti završnih godina fakulteta i postdiplomskih studija iz regiona biće u prilici da u Srbiji pohađaju petodnevni poslovni seminar najveće svetske kompanije za proizvodnju robe široke potrošnje, Prokter i Gembla (Procter & Gamble – P&G), od 7. do 11. maja. Kandidati iz osam zemalja regiona (Srbije, Rumunije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Moldavije, Crne Gore i Albanije) učestvovaće u predavanjima i vežbama iz marketinga, finansija i prodaje.


Najviši rukovodioci P&G će, kroz simulacije stvarnih situacija lansiranja novog P&G brenda, predstaviti najuspešnijim mladim ljudima sa Balkana kako izgleda svakodnevica međunarodnog biznisa. Na seminaru koji se po prvi put održava u Srbiji, u mestu Babe nadomak Beograda, kroz predavanja, radionice i zabavu koji su deo seminara i kroz druženje sa predstavnicima P&G tima, polaznici će moći da se detaljnije upoznaju sa izazovnim, velikim, internacionalnim karijernim mogucnostima u P&G.

Znanje engleskog je obavezno.

P&G je najveća svetska kompanija za proizvodnju robe široke potrošnje. Tri milijarde puta dnevno, P&G brendovi dotiču živote ljudi širom sveta. Ključ uspeha P&G zasnovan je na činjenici da su zaposleni najvažnija vrednost kompanije. Imajući to na umu, P&G naročitu pažnju poklanja angažovanju najkvalitetnijih ljudi. ,,Poslovna nedelja’’ je prilika da se sazna kako se u P&G obavljaju poslovi.

Dodatna objašnjenja za potencijalne kandidate može da pruži Nora Dimov, asistent za ljudske resurse za Zapadni Balkan.

Troškovi :Sve troškove (smeštaj, ishrana i prevoz) snosi P&G.

Način konkurisanja :

Zainteresovani se mogu prijaviti na adresi www.pgbalkans.com, odeljak Career Center – Student Opportunities

Rok za konkurisanje : 31.03.2007.

dimov.n@pg.com
www.pgbalkans.com