Home [ volontiranje ] Forum mladih sa invaliditetom objavljuje konkurs za pohađanje prakse kod 28 poslodavaca

Forum mladih sa invaliditetom objavljuje konkurs za pohađanje prakse kod 28 poslodavaca

226
0

Forum mladih sa invaliditetom poziva sve zainteresovane mlade sa invaliditetom sa teritorije Beograda, Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Niša i Šapca da se prijave na konkurs za pohađanje radne prakse!

KONKURS je otvoren za motivisane mlade, koji imaju do 35 godina i žele da steknu radno iskustvo kroz praksu u privrednim subjektima. U okviru dvomesečne prakse, mladi sa invaliditetom će imati priliku da uče i da stiču radno iskustvo, pri čemu će od Foruma mladih sa invaliditetom dobijati i novčanu nadoknadu na mesečnom nivou za pokrivanje troškova prevoza i toplog obroka.

Praksa traje 2 meseca: februar i mart 2024. godine

Praksa se organizuje u kompanijama: IKEA, Raiffeisen banka, Belgrade Airport doo, Addiko Bank, Generali Osiguranje Srbija, Silver Bell Group, Grundfos Srbija DOO, Mercator-S d.o.o, Avnet doo, OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, EnnovationHUB 360 doo, SDPS DOO, Atlantic Grupa d.d, Medigroup, Dijamant doo, Sport Vision, Mona d.o.o, Hotel ”Moskva” doo Beograd, Atlantis d.o.o, Novitas Consult, Mlekara Šabac, Komot doo, Majka Promet proizvodnja i trgovina, E-reciklaža 2010 d.o.o, PepsiCo (Marbo product doo), Ametek doo, Advokat Mladen Sibinović, Centar za socijalni rad “1.mart”-Alibunar.

Opise pojedinačnih pozicija za praksu, kao i prijavni formular možete naći OVDE.

Rok za dostavljenje prijava je sreda, 25.01.2024.

Prijavni formular se dostavlja na e-mail adresu activitymanager@fmi.rs sa nazivom mail-a Prijava za radnu praksu.

Jedan kandidat može da se prijavi za dve pozicije.

Nakon isteka roka za prijavu, vršiće se selekcija kandidata. Svi kandidati će biti obavešteni o ishodu selekcije.

Odabrani kandidati će, pre početka pohađanja prakse, proći pripremnu online radionicu u organizaciji Foruma mladih sa invaliditetom, koja će se realizovati početkom februara.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Forumu mladih sa invaliditetom putem mail-a activitymanager@fmi.rs i telefona 064 8917579 i 011 2622846 (radnim danima od 09:00 do 16:00h).

Praksa se realizuje u okviru projekta „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“. Projekat finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom. Drugi partneri projekta su Karitas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije.

#usaid #ekonomskoosnazivanje #osobesainvaliditetom #zaposljavanje #posaopomeri