Home [treninzi] Poziv za trening „Rodna ravnopravnost u rukama omladinskog/e radnika/ce”

Poziv za trening „Rodna ravnopravnost u rukama omladinskog/e radnika/ce”

137
0

Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR u saradnji sa Centrom E8 otvara poziv za trening „Rodna ravnopravnost u rukama omladinskog/e radnika/ce (RRROR)” namenjen omladinskim radnicima i radnicama. 

Rodna ravnopravnost i nulta tolerancija na rodno zasnovano nasilje, osnova su zdrave i bezbedne dinamike svakog sigurnog okruženja za mlade, bez obzira na to šta su teme, ideje i ciljevi koje grupu drže na okupu. RRROR trening se realizuje na osnovu kurikuluma koji NAPOR razvija u saradnji sa Centrom E8, sa ciljem da osnaži omladinske radnike/ce za povezivanje znanja o rodnoj ravnopravnosti i rodnim konstruktima sa alatima omladinskog rada i primenu u svakodnevnom radu sa mladima. Trening facilitiraju Minja Bogavac i Tijana Pavlović iz Centra E8. 

Trening je namenjen omladinskim radnicima/cama koji/e:

– Imaju iskustva u direktnom radu sa mladima

– Motivisani su da se usavršavaju lično i profesionalno

– Trenutno aktivno rade sa mladima 

Obuka se održava u Beogradu od 4. do 6. decembra 2023. godine. Smeštaj i hrana obezbeđeni su za sve učesnike/ce, putni troškovi su pokriveni. Detaljne informacije možete pronaći u POZIVU. Agenda je dostupna na LINKU.

Svi/e zainteresovani/e omladinski/e radnici/e mogu se prijaviti popunjavanjem PRIJAVNOG FORMULARA do 28.11.2023. Molimo vas da detaljno popunite prijavni formular jer će komisija selekciju praviti isključivo na osnovu informacija iz formulara.

Za sva pitanja možete se obratiti izvršnoj direktorici NAPOR-a Jeleni Stojanović na mejl jelena.stojanovic@napor.net.

Trening se sprovodi u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije.