Home [njuz] Pokrenimo se zajedno!

Pokrenimo se zajedno!

159
0

Draga mlada osobo, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o sledećoj selekciji članstva u okviru naše organizacije Pokreni se mladi. Ova prilika trajaće od 13. do 23. novembra, a mi te podstičemo da se pridružiš našem timu kako bismo zajedno kročili u sledeće poglavlje života, preduzimajući značajne korake ka promenama na Balkanu.

Ako si mlada osoba starosti između 16 i 30 godina, spremna da proširiš svoje horizonte, stekneš nova iskustva i upoznaš vršnjake sa kojima možeš sarađivati radi postizanja zajedničkih ciljeva, pozivamo te da se prijaviš i postaneš deo naše misije. Tražimo buduće članove koji su ambiciozni, vredni, timski igrači spremni za saradnju, istovremeno željni ličnog razvoja, novih veština i znanja.

Prijave će biti otvorene do 23. novembra, a možeš se prijaviti putem sledećeg linka: https://wkf.ms/3Qt4Erl.

Trenutno su otvorene pozicije za istraživače, dizajnere i asistente za finansije. Ova selekcija pruža ti priliku da se oprobaš u različitim zadacima, pokažeš svoju kreativnost, organizovanost i unaprediš svoje dosadašnje veštine.

Naša organizacija okuplja mlade ljude iz različitih država bivše Jugoslavije. Bez obzira na naše različitosti, povezuje nas želja za promenom i unapređenjem sveta oko nas, uz veru da zajedničkim naporima mladi ljudi mogu oblikovati region u siguran i perspektivan prostor, te se boriti za opšte ideale, prava, slobodu i mir.

Uvereni smo da ćeš pronaći svoje mesto u barem jednoj od ovih oblasti. Ohrabrujemo te da se prijaviš i istražiš nove izazove i prijateljstva koje ova prilika donosi.

Sva dodatna pitanja možeš poslati na adresu e-pošte office@pokrenise-mladi.org ili nas kontaktirati putem telefona na broj +38670191530. Stojimo ti na raspolaganju u bilo kom periodu.

Nestrpljivo iščekujemo da te upoznamo i čujemo tvoje ideje!