Home [treninzi] Prijave za program Sustainability Starter

Prijave za program Sustainability Starter

70
0

Forum za odgovorno poslovanje poziva diplomce i studente završnih godina i master studija da se prijave za Sustainability Starter – edukativni program za sticanje praktičnih znanja neophodnih za razvoj karijere u oblasti održivosti i društveno odgovornog poslovanja.

Program Sustainability Starter namenjen je mladima koji su zainteresovani za teme održivog razvoja i žele da naprave prve korake ka karijeri u održivosti i odgovornom poslovanju. Polaznici programa imaće priliku da uče od eksperata u ovoj oblasti iz vodećih kompanija u Srbiji.

Kako bi primenili stečeno znanje, kompanije će polaznicima zadati i #SustainabilityIzazov. Podeljeni u timove, Starteri će imati priliku da uz mentorsku podršku rade na rešavanju različitih biznis problema, poput smanjenja ugljeničnog otiska proizvodnje, bolje energestke efikasnosti ili podsticanja zapošljavanja ugroženih grupa. Svoja rešenja predstaviće pred biznis zajednicom na najvećem CSR događaju u Srbiji – CSR&ESG Forumu. Kroz seriju predavanja, druženja i mentorski rad, polaznici programa moći će da steknu praktična znanja, veštine i nova poznanstva, i spremnije zakorače u svet održivog poslovanja.

Kako izgleda Sustainability Starter?

Program predstavlja kombinaciju onlajn susreta i poseta kompanijama koje će ugostiti polaznike u svojim prostorijama. Predavanja se održavaju jednom do dva puta nedeljno, u trajanju od mesec dana. Program uključuje i timski rad na studiji slučaja – #SustainabilityIzazov, za čije rešavanje će polaznici imati podršku mentora. Polaznici će imati priliku da rešenja predstave na CSR&ESG Forumu u decembru.

Šta ću dobiti na programu?

  • Priliku da stekneš teorijska i praktična znanja o održivom razvoju i društveno odgovornom poslovanju od eksperata iz vodećih kompanija u Srbiji
  • Priliku da svoje rešenje studije slučaja – #SustainabilityIzazov u timu predstaviš pred biznis zajednicom na konferenciji CSR&ESG Foruma
  • Sertifikat o učešću
  • Napravićeš prve korake ka karijeri u oblasti održivosti

Ko može da se prijavi?

Poziv je otvoren za studente završnih godina, master studija i diplomce (najviše do 12 meseci nakon završetka studija) iz cele Srbije.

Kako se vrši prijavljivanje?

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem FORMULARA.

Koji je rok za prijavljivanje ?

Konkurs je otvoren do 5. oktobra.

Za više informacija, posetite sajt Foruma za odgovorno poslovanje www.odgovornoposlovanje.rs.

Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo”, Forum okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni i ekološki uticaj.