Home [akcija] Poziv za studente – Zum kafica – 45 minuta o pregovaranju u...

Poziv za studente – Zum kafica – 45 minuta o pregovaranju u kriznim situacijama 

162
0

Veština pregovaranju često koristimo kad imamo za cilj da uštedimo resurse, da rešimo problem, kad želimo da zaradimo više.  Podjednako je dragocena u privatnim, kao i u poslovnim situacijama. Pregovaranje može da bude rešenje za izlaz iz kriznih situacija. Ponekad nam te krizne situacije mogu izgledati lako rešive, a nekad su zaista dramatične.  Koje su to situacije  kada je pregovaranje pravi izlaz? Kako se pripremiti, šta je neophodno znati kada pričamo o ovoj temi ?  

Pravi sagovornik na ovu temu dolazi nam iz organizacije Lekari bez granica. Ako Vas zanima i kako  izgleda rad u jednoj od najvećih humanitarnih organizacija, na šta sve treba biti spreman, šta se tokom rada nauči, ali i koja je cena tog iskustva, nemojte propustiti 52. Zoom kaficu CzRK-a u sredu 20. septembra u 15 časova.   

Naš novi gost je Miroslav Ilić, HR u međunarodnoj organizaciji Lekari bez Granica. Miroslav je završio studije sociologije, a od 2003. godine radi u MO Lekari bez granica. Učestvovao je i vodio preko 30 humanitarnih misija u Africi, Aziji, na Bliskom istoku, Centralnoj i Južnoj Americi. Trenutno radi u Odseku za razvoj ljudskih resursa Lekara bez granica, zadužen za razvojne puteve koordinatora projekata i šefova misija pri španskom ogranku, kao i za programe mentoringa. 

Prijavite se putem linka https://forms.office.com/e/z6uXtScnC2 i postavite pitanje za našeg gosta. 

“Zum kafica – 45 minuta sa…” predstavlja format onlajn karijernog vođenja i savetovanja, koji je osmišljen i započet tokom aprila 2020. kako bi ove usluge Centra bile dostupne studentima i tokom perioda pandemije. Druženje organizujemo putem Zoom platforme, u formi sastanka, kako bi naši studenti bili što motivisaniji da uzmu aktivno učešća u diskusiji.