Home [konkursi] Кonkurs za Osmo nacionalno Euroguidance takmičenje dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja...

Кonkurs za Osmo nacionalno Euroguidance takmičenje dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja

63
0

U cilju promovisanja ustanova, organizacija i pojedinaca koji su u prethodnom periodu razvili nove usluge, alate ili materijale, odnosno uspešno realizovali aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja i na taj način doprineli razvoju sistema КViS u celini,
Euroguidance centar Evropske mreže za podršku karijernom vođenju i savetovanju po osmi put organizuje Nacionalno takmičenje dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja (КViS).

Takmičenje predstavlja deo zajedničkih aktivnosti Euroguidance mreže koje imaju za cilj razmenu dobrih praksi iz ove oblasti na evropskom nivou i organizuje se u sklopu zajedničkih aktivnosti Euroguidance centra Srbije sa Euroguidance centrima u Češkoj, Slovačkoj, Letoniji, Mađarskoj i Poljskoj.

Prijave primera dobrih praksi podnose se elektronskim putem, popunjavanjem formulara dostupnog ovde do 10. septembra 2023. godine do 23.59 časova.

Više informacija o Osmom nacionalnom takmičenju dobrih praksi u oblasti КViS dostupno je na veb-sajtu Euroguidance centra.