Home [konkursi] Programeri za građane 6: Prijavi svoju ideju i unapredi zajednicu!

Programeri za građane 6: Prijavi svoju ideju i unapredi zajednicu!

69
0

Da li imaš ideju koja će tvoju zajednicu učiniti boljim mestom za život? 🤔

Projekat “Programeri za građane” pruža priliku nevladinim i neprofitnim organizacijama iz Srbije i Crne Gore da unaprede lokalnu zajednicu kroz izradu prilagođenih softverskih rešenja (website, aplikacija i sl.).Ukoliko imaš predlog kako da učinimo naše društvo boljim mestom za život, pozivamo te da popuniš formu i prijaviš svoju ideju do 15. maja. Hajde da zajedno pokrenemo pozitivne promene! 🙌

Napomene

▪️ Očekuje se da predstavnici udruženja iz Srbije mogu fizički da prisustvuju hakatonu koji će se održati u Novom Sadu od 15. do 17. septembra. Ukoliko oni nisu iz Novog Sada, organizatori ne snose troškove prevoza i smeštaja.

▪️ Očekuje se da predstavnici udruženja iz Crne Gore mogu fizički da prisustvuju hakatonu koji će se održati u Podgorici od 15. do 17. septembra. Ukoliko oni nisu iz Podgorice, organizatori ne snose troškove prevoza i smeštaja.

▪️ Veoma je važno da ideja koja se prijavljuje ne bude komercijalnog karaktera. 

▪️ Moguće je prijaviti i više ideja.

Ukoliko imate predlog kako da učinimo naše društvo boljim mestom za život, pozivamo vas da popunite formu i prijavite svoju ideju do 15. maja. Hajde da i ove godine zajedno pokrenemo pozitivne promene! 

Na ovom linku možete videti više informacija o fazama ovogodišnje kampanje, kao i projekte koje smo prethodnih godina realizovali.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi naše kampanje, molimo te da nam pišeš na cfac@vegait.rs