Home [ volontiranje ] Asocijacija za afirmaciju kulture raspisuje konkurs za nove volontere

Asocijacija za afirmaciju kulture raspisuje konkurs za nove volontere

287
0

Asocijacija za afirmaciju kulture (ASK) objavila je danas konkurs za nove volontere u Beogradu. Zbog povećanja obima svojih projektnih aktivnosti traži nove članove za svoj tim.

Svi zainteresovani koji žive u Beogradu, idu u srednju školu ili su studenti, imaju priliku da se prijave na konkurs i steknu dragoceno iskustvo u radu na projektima.

Kroz rad u ASK-u, volonteri će imati priliku da poboljšaju svoje veštine komunikacije, steknu znanje o poslovnoj korespondenciji, savladaju osnove MS office i digitalnog marketinga, i tako unaprede svoje profesionalne veštine.

Osim toga, ovo je prilika za sve one koji žele da daju svoj doprinos društvu kroz aktivizam i inicijativu. Asocijacija za afirmaciju kulture je organizacija koja kroz kreativan rad i angažovanje na polju kulture, obrazovanja i socijalnog i psihološkog razvoja, kao i zaštite ljudskih prava i životne sredine, doprinosi unapređenju statusa mladih u društvu i razvoju lokalnih zajednica u Srbiji, a novi volonteri će imati priliku da se aktivno uključe u ovaj proces.

Više informacija o prijavi na konkurs možete pronaći na sledećem linku: https://afirmacijakulture.org/konkurs-za-volontere-sirimo-nas-tim/.

Prijave su otvorene do 18.aprila, a svi kandidati će biti obavešteni o rezultatima selekcije nakon završetka konkursa.