Home [konkursi] Budi VIP – studentske stipendije

Budi VIP – studentske stipendije

34
0

 Šansu da osvojiš vredne nagrade, pokažeš šta znaš i dobro se provedeš imaćeš ako si:Elektrotehničkog, Ekonomskog, Fakulteta organizacionih nauka, Matematičkog, Saobraćajnog, Mašinskog Univerziteta u Beogradu, i srodnih fakulteta na državnim univerzitetima u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu (a fakultet si upisao pre 2005. godine).

Imaš prosek 8,0 i iznad odlično poznaješ i govoriš engleski jezik i nema boljeg od tebe za računarom!

Ne oklevaj i prijavi se!

Proces selekcije koji te očekuje, organizovan je u tri faze:
I faza (od 19. novembra do 30. decembra, 2007) – šalješ CV, odgovore na tri pitanja postavljena u obrazcu za prijavu i čekaš odgovor.

II faza (od 30. decembra, 2007 do 15. februara, 2008) – Prošao si – super! Pišeš i šalješ kratak esej na zadatu temu i čekaš odgovor.

III faza (od 15. februara do 15. marta, 2008) – Ideš dalje – svaka čast! Učestvuješ u simulacionim vežbama realnih životnih situacija i … nadaš se povoljnoj odluci žirija!

Prva dva kruga selekcije biće realizovana elektronskim putem. Vidimo se u trećem krugu na jednom lepom mestu, van Beograda, negde u Srbiji. Biće zabavno!

Osim dela programa koji obuhvata takmičarski deo, najbolji studenti će u okviru projekta otići na put u Austriju, u posetu mobilkom austija u Beču.

Ovo je velika šansa da dobiješ sinergiju teorije i prakse, ali i mogućnost zaposlenja! Ako budeš 1 od 20, Vip ti poklanja:
plaćenu školarinu za prvu godinu diplomskih akademskih studija na matičnom fakultetu
dva meseca plaćene letnje prakse u kompaniji Vip mobile
put u Austriju i posetu mobilkom austrija grupi
Vip mentorstvo i podršku u daljem usavršavanju i profesionalnoj karijeri
mogućnost rada na primenjivim projektima iz oblasti telekomunikacija
stručne susrete sa najpoznatijim profesorima naših i austrijskih univerziteta

I naravno, Vip SIM kartice i telefone.

Veoma lako, ukoliko si zaista odlučio da osvojiš nagradu svog života!
Tvoj rad će ocenjivati žiri sastavljen od ljudi iz Vip mobile-a i eksperata iz oblasti telekomunikacija, zato je jako važno da budeš što kreativniji, inovativniji i profesionalniji u odgovorima.

Pošto odgovori ne mogu da se kvantifikuju, svaki član žirija će oceniti tvoj rad ocenom od 1 do 10. Ocena će predstavljati sumu kvantitivnih činjenica: CV, prosečna ocena tokom studiranja, godine studiranja, stipendije koje možda imaš, poznavanje engleskog jezika, rada na računaru, kao i kvalitativne impresije: IT orjentacija, profesionalan pristup, inovativno razmišljanje i kreativnost prilikom davanja odgovora.

Na kraju će ocene biti sumirane i prosek izračunat.

http://www.jasamvip.com/