Home [akcija] Otvoren poziv za učesnike/ce Škole omladinskog aktivizma u Kruševcu – PRIJAVI SE!

Otvoren poziv za učesnike/ce Škole omladinskog aktivizma u Kruševcu – PRIJAVI SE!

59
0

Školu omladinskog aktivizma, od 23 – 25. decembra 2022, organizuje Edukativni centar – Kruševac u okviru projekta “AKTER – aktivizam, edukacija i volonterizam mladih”. Reč je o trodnevnoj obuci za 25-oro mladih iz Kruševca, u oblasti aktivizma, volonterizma i programa mobilnosti mladih, .

Cilj je da se učesnici/e, u toku obuke, edukuju o značaju aktivnog uključivanja mladih u zajednici i benefitima učešća u programima mobilnosti i saradnje mladih na različitim nivoima. U nastavku projekta, obučeni vršnjački edukatori i edukatorke učestvovaće u planiranju i realizaciji interaktivnih radionica, prezentacija i javnih događaja.

Zainteresovani/e za Školu omladinskog aktivizma mogu se prijaviti putem stranica Edukativnog centra – Kruševac na društvenim mrežama: Instagram (DM) i Facebook (inbox) ili na email office@ec.org.rs (Naslov – Prijava za Školu omladinskog aktivizma). Rok za prijave 19. decembar 2022.

Projekat „AKTER – aktivizam, edukacija i volonterizam mladih“ sprovodi Edukativni centar – Kruševac. Inicijativa je deo Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).