Home [akcija] SAZNAJ, DELUJ, REŠI – PRIJAVI SE I TI

SAZNAJ, DELUJ, REŠI – PRIJAVI SE I TI

81
0

Želiš da naučiš nešto novo i upoznaš aktiviste iz cele Srbije koji razmišljaju kao i ti? Misliš da u tvom kraju postoje problemi, želiš da bude više edukativnih i kulturnih sadržaja ili prostora i stipendija za mlade – ovo je prilika da saznaš kako možeš dati svoj doprinos rešavanju ovakvih i sličnih pitanja. Ukoliko imaš između 18 i 30 godina, živiš u Srbiji i imaš motivaciju, viziju i želju da učiš i menjaš program Saznaj, Deluj, Reši (SDR) je baš za tebe! Prethodno iskustvo nije neophodno, a program je potpuno besplatan.

Imaćeš mogućnost da upoznaš i družiš se sa mladima iz cele Srbije, čuješ različite korisne informacije od mnogih uticajnih stručnjaka i naučiš nove veštine koje će ti koristiti kako u akademskom, karijernom, a tako i aktivističkom delu života. Pored toga, dobijaš jedinstvenu šansu da uz mentorstvo i tehničke i finansijske resurse realizuješ svoju ideju ili pokreneš rešavanje nekog problemau svom kraju i povežeš se sa različitim akterima tvoje zajednice i šire. Na kraju SDR druženja, na Samitu Inovacija, imaćeš priliku da svoj projekat predstaviš drugima koji mogu da ti pomognu da nastaviš da gradiš svoje kapacitete, ali i tvoj kraj po tvojoj meri!

Nakon završenog programa dobićeš sertifikat potvrde učešća u programu koji možeš da dodaš u svoju radnu biografiju. Program traje devet meseci, ali u fazama, koje će kombinovati druženja uživo i onlajn sastanke čiji ce termini biti prilagođeni redovnim školskim ili akademskim aktivnostima

Prijava se popunjava KLIKOM NA OVAJ LINK, gde možeš pronaći sve instrukcije za prijavunajkasnije do srede 31. avgusta do 15h.  U okviru prijavnog formulara postoji pisani deo, a na neka od pitanja možeš da odgovoriš i u video formi. Više informacija pronađi na IFES sajtu i vodiču za prijavu.

Više informacija možeš dobiti i učešćem na info sesiji online i to u sredu 24. avgusta u 18.00 kojoj možeš da pristupiš OVDE.

Ukoliko imaš nekih nedoumica ili pitanja piši na imejl SDR@ifes.org ili detalje pronađi na Instagram stranici @Saznaj_Deluj_Resi.

Program Saznaj, Deluj, Reši sprovodi Međunarodna fondacija za izborne sisteme (International Foundation for Electoral Systems – IFES).