Home [konkursi] Nagradni konkurs Nis Art Fondacije

Nagradni konkurs Nis Art Fondacije

46
0

 Nis Art Fondacija, neprofitna organizacija osnovana u nameri da afirmise i podrzava mlade likovne umetnike u Srbiji, raspisala je konkurs za tri otkupne nagrade u ukupnom iznosu od 18.000 evra, a otvoren je do 31. januara 2008. godine.Konkurs je raspisan za tri otkupne nagrade u disciplinama: crtez, grafika, slika i skulptura, saopstila je Nis Art fondacija.

Prva nagrada iznosi 10.000 evra, druga 5.000, a treca 3.000 evra.

Pravo ucesca imaju umetnici do 35 godina starosti, a radovi koji udju u uzi izbor bice predstavljeni na izlozbama u Nisu, Beograd ii Novom Sadu, te objavljeni u propratnom katalogu.

Maksimalan broj radova po ucesniku je tri.

Radove treba slati u digitalnoj formi u JPG formatu (putem e-maila na adresu n.a.f@eunet.yu) ili na disku, postom, na adresu: Nis Art Fondacija, Kej Mike Paligorica br. 6, Nis.

Prispele diskove sa radovima zadrzava Nis Art Fondacija.

Uz radove je potrebno priloziti i prijavu za ucesce na konkursu, na kojoj treba navesti ime ucesnika, kontakt adresu, e-mail adresu, kontakt telefon, godinu rodjenja, kao i podatke o delu (naziv dela, tehnika, dimenzije).

Nepotpune prijave nece biti razmatrane, a samo ucesnici konkursa koji udju u uzi izbor bice kontaktirani.

Za sve dodatne informacije treba kontaktirati Fondaciju, koja ne snosi odgovornost za neblagovremeno primljene ili izgubljene prijave.